Ptujske ulice

Pa smo končno dočakali naš nov spot. Oktobra lansko leto smo se fantje odločili za snemanje našega že četrtega videospota; tokrat za skladbo Ptujske ulice, ki smo jo predstavili že leta 2016 na Festivalu Vurberk. Omeniti je treba, da je bilo besedilo skladbe tisto leto nagrajeno za drugo najboljše besedilo festivala.

Kot avtor skladbe se v celoti podpisuje naš dober prijatelj Primož Kirič, s katerim smo skupaj ustvarili že kar nekaj lepih viž.

Priznamo, da sprva nismo imeli namena snemati spota za Ptujske ulice, a se je skladba zelo dobro prijela med ljudmi in tako je po dobrih treh letih padla odločitev, da spot bo!

Ko smo začeli razmišljati o vsebini spota, smo dobili idejo, da ljubezensko zgodbo prenesemo nekaj let nazaj in tako smo se vrnili v leto 1959. Fant in punca se srečata na ozki ulici in se zaljubita, a ljubezen mine, ko mora fant zapustiti domači kraj in oditi na služenje vojaškega roka. Ko se vrne iz vojske, slučajno spet sreča staro ljubezen, ki se tokrat že sprehaja z drugim fantom.

Želimo Vam prijeten ogled in upamo, da Vam bo naš končni izdelek všeč ter da si ga boste z veseljem ogledali še več krat.

Spot si lahko ogledate na povezavi: PTUJSKE ULICE